Tots els clubs es marquen a principi de temporada una sèrie d’objectius amb el seus equips. L’Espanyol aquest curs també ho ha fet i ara que s’arriba al moment decisiu del curs és l’hora de fer l’últim esforç per aconseguir els reptes fixats. Des del club blanc-i-blau s’ha iniciat una campanya esportiva amb l’ànim d’empènyer els nostres equips principals a assolir els seus objectius.

Els objectius dels diferents equips de l’Espanyol

El crit d’ànim és “Lluitar fins al final”. Un càntic molt present a la grada periquita i que sintetitza la voluntat de no rendir-se i no defallir mai per gaire complicat que pugui semblar.

Els objectius tant del primer equip masculí com femení de l’Espanyol és aconseguir l’ascens de categoria. Els de Manolo González lluitaran pel retorn a la Primera Divisió i les jugadores de Juan Ignacio Ibarra també s’esforçaran al màxim per pujar a la Lliga F, la màxima categoria del futbol espanyol femení. A més, l’Espanyol B intentarà fins a l’últim moment entrar al play-off d’ascens a Primera Federació i el juvenil A blanc-i-blau lluitarà pel títol de Lliga.