@SEFutbol

Una nit per al record per a una jove promesa de només 16 anys. Lamine Yamal va ser el millor del partit amistós en el qual Espanya i el Brasil van empatar a tres gols. Va ser un autèntic maldecap per a la defensa de la canarinha i va entusiasmar tots els presents a l’estadi Santiago Bernabéu. El jugador del Barça va fer aixecar el públic dels seients i va sortir ovacionat d’un escenari al qual tornarà d’aquí a ben poc, el pròxim 21 d’abril, però en aquest cas vestit de blaugrana. Serà al clàssic contra el Reial Madrid.

Lamine Yamal, protagonista a la gespa i ovacionat a les graderies

El juvenil blaugrana va sortir com a titular a l’amistós de la selecció espanyola contra el Brasil (3-3) i no va deixar indiferent a ningú. Va provocar el penal del primer gol i va assistir Olmo per fer el segon. També va contribuir al tercer, amb una passada exterior exquisida just abans que fessin penal a Carvajal. Lamine Yamal va trastocar la defensa del Brasil i va ser l’autor de més d’una jugada individual que va fer aixecar tot un Santiago Bernabéu.

Luis de la Fuente el va mantenir al terreny de joc fins al minut 92. Va ser aleshores quan va marxar a la banqueta sent ovacionat pel públic present al Bernabéu. El seleccionador espanyol es va rendir en elogis cap al jove futbolista blaugrana: “Tots ens hem adonat del que és capaç de fer, però sobretot s’ha de tenir prudència. És un noi molt intel·ligent, sap administrar aquestes situacions. El que li demanem és que continuï sent com és, que això el pot fer arribar molt amunt“.