Lamine Yamal està vivint un somni. El jugador blaugrana ha assegurat en una entrevista als mitjans del club que està molt content de poder jugar al Barça i que no es marca objectiu, però assegura que “fins que no s’acabi l’últim partit de Lliga no la donarem per perduda”. Tot una declaració d’intencions del jove davanter blaugrana.

El somni de Lamine de jugar al Barça

Durant l’entrevista, Lamine Yamal té una paraula que repeteix constantment: somni. Per a l’extrem blaugrana, des del seu debut amb el primer equip està vivint “un somni per poder jugar davant de la nostra afició i amb els jugadors que tenim a l’equip”. De fet, el jove davanter considera que els més joves han estat els seus millors companys de viatge. Destaca jugadors com Araujo, Pedri, Gavi i Balde, “que m’han ajudat molt”.

Això sí, Lamine té un nom per sobre de tots, el de Xavi. L’entrenador blaugrana ha estat el tècnic que ha confiat en ell i que l’ha fet debutar amb el primer equip i, per això, assegura que “ha tingut un paper principal perquè ha sigut ell qui ha confiat amb mi perquè m’està donant molts minuts i li estic molt agraït”.

La Lliga encara és possible

La felicitat de Lamine Yamal també es tradueix en optimisme. El jugador de Mataró, que assegura sentir-se molt orgullós de ser del barri de Rocafonda i fer-ho visible sempre que pot, ha volgut enviar un missatge als seguidors culers respecte a la Lliga. Per a ell, “tenim pocs punts de diferència [amb el Reial Madrid] i fins que no s’acabi l’últim partit de Lliga no la donarem per perdurda”. Respecte a la Champions, Yamal manté que “estem amb molta il·lusió. Ara ens toca el PSG i poder guanyar la Champions seria un somni”.

De moment, el jugador manté que no es marca cap objectiu i que confia seguir en el Barça guanyant molts títols. L’entrevista acaba amb una i·lusió de futur: “Seria un somni ser un dia el capità del Barça“, tota una declaració d’intencions.