L’Offside Fest

ha pogut batre el coronavirus i està celebrant la seva setena edició en mig de la pandèmia. L’Offside Fest és un festival internacional de cinema documental de futbol que, enguany, va haver d’ajornar la seva celebració per l’excepcionalitat provocada per la covid-19. Tot i això, els organitzadors han pogut reprendre-la i segueixen apostant per entendre l’esport des de la vessant més cultural amb una gran sel·lecció de films dedicats al futbol.

Filmin per arribar a tothom

Els organitzadors estan molt contents amb com està funcionant l’Offside Fest i consideren “un miracle” el fet de poder-lo dur endavant. Enguany, per pal·liar la manca de públic que pugui generar el coronavirus,  han trobat una jugada mestre que els pot obrir moltes portes: col·laborar amb la plataforma de cinema en línia Filmin. Això permet a totes les persones que, per seguretat o per no viure a Barcelona, no es volen apropar al cinemes Girona, veure els documentals a casa seva.

Un cartell amb molta presència femenina

L’Offside Fest compta amb set pel·lícules a competició oficial i quatre curtmetratges amb temes molt repartits. No obstant això, el futbol femení hi destaca amb dos documentals parlen de la selecció alemanya i de la veneçolana. També hi ha noms propis com José Mourinho o George Best, i històries més curioses com la d’un àrbitre que es guanya la vida imitant Serrat, entre d’altres. El festival acabarà el diumenge, 20 de setembre.