Els portaveus de la plataforma Més que una Moció, Marc Duch i Ricard Faura, que impulsen el vot de censura contra la Junta Directiva que presideix Josep Maria Bartomeu, han fet balanç del que fins ara han aconseguit i també han parlat dels passos que seguiran a partir d’ara.

Molt agraïts

Duch ha agraït als tres precandidats a la presidència del FC Barcelona i als vuit grups d’opinió que han col·laborat amb la recollida de signatures la seva feina i dedicació. També ha tingut paraules d’agraïment als socis i sòcies que han signat i als voluntaris, que durant aquests 17 dies han treballat per la recollida de signatures.

Bartomeu ha de dimitir

Respecte al president del FC Barcelona, Duch, ha estat clar. Segons ell “no creu que Bartomeu dimiteixi, però m’agradaria que ho fes“. Pel portaveu de la plataforma “és necessari que ho faci. De fet, fa temps que ho hauria d’haver fet”. Per Duch el màxim mandatari blaugrana no ha de dimitir “ara per vergonya”. “Si ho fa ara, millor que més tard, encara que em sembla molt pobre si vol dimitir per no passar vergonya”.

Igualtat de condicions

Els portaveus també tenen clar que la Junta Directiva “no pot fer servir les eines del club per garantir o protegir el ‘no’ al vot de censura”. Per Duch tots han de tenir les mateixes possibilitats, per tant, que la directiva “es defensi amb els seus mitjans i els seus recursos”. Per la plataforma aquest punt ha de quedar molt clar.

Messi

Per últim, també hi ha hagut temps per parlar sobre Leo Messi. Des de la plataforma asseguren que l’argentí ha de quedar al marge de la moció, però creuen que “Bartomeu i la seva junta no són capaços de fer que Messi segueixi més enllà del 2020”. Per tant, per la plataforma si es vol que el capità del Barça continuï al club “ha de ser una altra junta, i com més aviat millor, la que comenci a parlar amb Messi”.