El Club Esportiu Júpiter ha caigut a la Verneda davant l’Andorra per 0 gols a 2. Ha estat la primera derrota de Rubén García com a entrenador del conjunt gris-i-grana. El tècnic, que va fitxar pel Júpiter fa un parell de setmanes, va aconseguir la victòria en el seu debut a la banqueta, contra el Manresa.

Dos gols de Cristian, la sentència als gris-i-grana

Tot i tenir algunes ocasions a la primera part, el Júpiter no ha pogut avançar-se en el marcador. Aquesta manca d’efectivitat l’ha aprofitat l’Andorra per endur-se els tres punts a la segona part. Cristian Martínez, quan quedaven 20 minuts per al final, ha fet el primer dels visitants. I deu minuts més tard ha aconseguit el 0 a 2 definitiu i el vuitè lloc a la Lliga.