El FC Barcelona, després del partit contra la Reial Societat al Reale Arena Anoeta, s’ha expressat sobre la polèmica del VAR. El portaveu del club blaugrana, Josep Vives, ha destacat que “és imprescindible exigir el mateix criteri i el màxim compromís als àrbitres assistents que decideixen el seu ús. Si no es fa, s’està comprometent la puresa de la competició”. Vives també ha posat de manifest que el Barça sempre ha estat a favor de l’ús de la tecnologia en la tasca difícil del col·lectiu arbitral.

Vives: “El clàssic es jugarà”

El portaveu del Barça, Josep Vives, també ha assegurat que estan convençuts que el clàssic es jugarà. Aquestes paraules les ha dit Vives en l’atenció als mitjans després d’una junta ordinària marcada pel clàssic i l’acció de Tsunami Democràtic. El Barça-Madrid, previst per a aquest dimecres a partir de les 20 h, arriba en un moment de màxima igualtat pel que fa a la vessant esportiva, amb dos equips que bregaran pel lideratge, i de tensió fora del camp, arran de la sentència de l’1-O que ja va suposar l’ajornament de la cita esportiva l’octubre passat.

Viu el clàssic a betevé

La manifestació prevista als voltants del Camp Nou es podrà seguir al detall per betevé, que oferirà un programa especial en directe per explicar els ets i els uts de l’acció de Tsunami Democràtic. A més, a través del portal web beteve.cat es podrà seguir el minut a minut del partit i recuperar les declaracions, les rodes de premsa i la polèmica dels protagonistes de l’enfrontament entre el Barça i el Madrid.