@FCBarcelona_cat

Frenkie de Jong

ja sap el que és guanyar el Madrid, ho va fer la temporada passada quan l’Ajax va eliminar el conjunt blanc als vuitens de final de la Champions. Dimecres jugarà vestit amb la samarreta del Barça, un partit que, assegura, li “serà especial i molt emocionant”, tal com ha explicat en una entrevista a Barça TV.

“Espero el meu primer clàssic amb moltes ganes”

L’holandès ha explicat que fa molt que desitja poder jugar el seu primer clàssic i ha dit que està “molt il·lusionat” ara que ja arriba el partit. També ha comentat que té ganes de viure en primera persona la “increïble atmosfera” que es respira en un “partit especial” com aquest, que, fins ara, sempre “havia vist a la televisió”. “He vist la majoria de clàssics dels últims anys i si n’hagués d’escollir un, seria el del 5-0 al Camp Nou”, ha assegurat De Jong el dia abans del partit.

“Al Camp Nou som forts, esperem ser-ho també contra el Madrid”

Frenkie ha destacat les zero derrotes i només un empat del conjunt blaugrana al Camp Nou des del principi de temporada i ha dit que l’afició del Camp Nou ajuda molt l’equip. “No hem perdut cap partit i només n’hem empatat un, contra l’Slavia a la Champions, des de principi de temporada. Esperem ser així de forts també contra el Madrid”. 

@FCBarcelona_cat

De Jong preveu un clàssic igualat

De Jong no ha discutit la importància que sempre té guanyar un clàssic, però si que ha puntualitzat que la situació d’igualtat actual al capdavant de la lliga “afegeix més pressió, ja que qui guanyi es col·locarà primer”, i també ha comentat que, pel que fa al Barça, intentaran dominar el partit com sempre i tenir la possessió de la pilota.