Jordi Farré proposa carnet gratis 25 anys
@FCBnouimpuls

El precandidat Jordi Farré ha presentat una proposta econòmica per als socis del Barça en cas de guanyar les eleccions a la presidència del club. Farré vol que totes les persones que faci més de 25 anys que són sòcies tinguin el carnet gratuït de manera vitalícia.

25 anys en lloc dels 40 actuals

Fins ara, els únics associats que podien tenir el carnet del club amb l’exempció del pagament eren aquells majors de 65 anys amb 40 ininterromputs. Amb la proposta dels 25 anys, la precandidatura Nou Impuls Barça vol afavorir la continuïtat de la massa social blaugrana i “obrir la porta a un creixement més progressiu i natural”. La proposta, que mantindrà l’entrega de la insígnia d’argent que s’entrega als socis que compleixen dues dècades i mitja com a associats, va més enllà ja que “aquells que vulguin seguir pagant la quota podran inscriure algun altre familiar que pugui estar interessat a ser soci del Barça”.

Descomptes a canvi de títols

Amb aquesta iniciativa, la precandidatura de Jordi Farré pretén “reduir dràsticament les despeses financeres del club i volem que aquest estalvi repercuteixi directament en els propietaris del club a partir del desembre del 2021”. Aquest estalvi a més d’arribar als socis amb més anys d’antiguitat també ho farà a tota la resta de la massa social, que tindrà una rebaixa de la quota en funció dels títols aconseguits pel primer equip de futbol.

La reducció en funció dels títols també arribarà als abonaments del Camp Nou, al marge d’un 10 % addicional per a l’assistència a l’estadi o al Palau Blaugrana, mentre que el repartiment del seient lliure serà d’un 60 % per al soci i un 40 % per al club.

Altres avantatges

La precandidatura Nou Impuls Barça també planteja que l’edat màxima per ser soci de manera directa sigui fins als 16 anys, la prioritat absoluta per a la compra d’entrades i viatges per als partits que es juguin lluny del Camp Nou i la creació d’una assegurança per a aquells socis que tinguin dificultats econòmiques a l’hora de pagar la quota o l’abonament en cas que acreditin haver-se quedat a l’atur. També vol crear una borsa de treball per a socis, que tindran prioritat en la contractació del club en igualtat de condicions amb un altre aspirant.