Jordi Farré, un dels nou precandidats a les eleccions al FC Barcelona, ha presentat la seva candidatura de cara als comicis. En aquesta presentació ha destacat que regalarà tatuatges de l’escut del Barça i pizzes als socis que els tres primers dies signin a favor de la seva candidatura.

Creu en la remuntada

Farré, que es presenta a les eleccions amb el lema “Nou impuls Barça”, també ha explicat que convida els socis a fer el disseny de la samarreta del Barça i, en cas de guanyar les eleccions, sotmetria aquests dissenys a votació per convertir-se en la samarreta del primer equip. El precandidat diu que vol tornar a unir la massa culer i per això basarà la seva campanya electoral en la remuntada. Una idea lligada a la història del club, que mai no s’ha rendit i que ha superat situacions molt complicades i difícils.

Neymar, Messi i Koeman

El precandidat ha demanat a la resta de precandidats que la campanya sigui neta, tot i que creu, que de moment no és així. Ha explicat que han parlat amb Neymar i que serà el seu director esportiu qui acabi decidint si el brasiler acaba fitxant pel Barça. Sobre Messi ha asegurat que “vull que renovi l’endemà de ser president del Barça”. De Koeman ha explicat que compta amb ell.