Federació Catalana Futbol

Joan Soteras ha guanyat les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, i revalida la victòria que ja va aconseguir el 2018. El resultat ha estat de 396 vots per a Soteras, seguit dels 370 d’Àlex Talavera. Una mica més lluny ha quedat Juanjo Isern, amb 238 vots i el quart candidat, Pep Palacions, només n’ha sumat 22. Soteras ja va dir que vol seguir desenvolupant el programa amb el qual va arribar a la presidència fa quatre anys, per donar “importància als clubs”.

Joan Soteras, 396 vots

Participació del 85,3 %

La participació a les eleccions ha estat, finalment, del 85,3 % amb un total de 1.041 vots. Una dada que ja s’intuïa després del 59,75% d’electors que havien exercit el dret a vot a les 14 h. Recordem que en aquesta cursa electoral si han presentat Joan Soteras, Juanjo Isern, Àlex Talavera i Pep Palacios.

Després d’aquest procés electoral, el primer gran acte en el calendari del president serà representar la Federació al partit que la selecció catalana de futbol disputarà aquest dimecres davant de Jamaica, a l’estadi de Montilivi de Girona.