Federació Catalana de Futbol

La Junta Electoral de la Federació Catalana de Futbol ha proclamat les candidatures provisionals que es presenten a la presidència de la Federació. En la reunió s’han anunciat les quatre candidatures encapçalades respectivament per Joan Soteras, Àlex Talavera, Juanjo Isern i Pep Palacios.

L’òrgan, que vetlla pel correcte funcionament del procés electoral i que presideix Felipe López, acompanyat pels vocals Manuel Cuenca i Luís Sanguino, ha efectuat el recompte i la verificació dels documents d’aval presentats, amb el resultat següent:

Joan Soteras: 840 avals presentats, dels quals 783 són vàlids.

Àlex Talavera: 700 avals presentats, dels quals 594 són vàlids.

Juanjo Isern: 685 avals presentats, dels quals 583 són vàlids.

Pep Palacios: 212 avals presentats, dels quals 202 són vàlids.

En comprovar l’adequació al compliment dels requisits establerts, amb la superació del mínim de 122 avals vàlids, la Junta Electoral ha resolt proclamar provisionalment totes les candidatures presentades.

12 de maig, data límit

D’acord amb el calendari electoral, aprovat en l’Assemblea General Extraordinària de l’FCF celebrada a Mataró, el pròxim dijous 12 de maig finalitzarà el termini de reclamacions a la proclamació provisional de les candidatures, i es produirà la resolució per part de la Junta Electoral per a la proclamació definitiva.