El precandidat a les eleccions al Barça, Joan Laporta, després de presentar més de 10.000 signatures, ha estat clar respecte als comicis blaugrana. Laporta té clar que les eleccions s’han de fer al més aviat possible, ja que “aquest desgovern” que hi ha ara mateix al Barça no es pot allargar més.

Les eleccios s’han de fer

Pel precandidat d’Estimem el Barça “no hi ha raons objectives que desaconsellin les eleccions. Les eleccions s’han de fer”. Per Laporta, si les eleccions no es fan el 24 de gener “el perjudici al club podria ser irreversible”. L’expresident blaugrana creu que s’estant perdent oportunitats com, per exemple, poder fitxar en el mercat d’hivern. A més, ha assegurat que està pendent d’aprovar-se el pressupost de la temporada passada i sense pressupost per aquest curs.

Laporta, conscient de la pandèmia, no ha volgut comparar les eleccions al Barça amb les que estan previstes pel 14 de febrer al Parlament de Catalunya. Pel precandidat “són dos universos diferents”. Per Laporta no hi ha comparació amb la gent que està cridada a votar. “A les eleccions al Parlament acostumen a votar uns quatre milions de persones, a les eleccions del Barça són 40.000 o 50.000 persones”.