Foto: @FCBbasket

El Barça ha tancat un principi d’acord amb l’exjugador del Boston Celtics Jabari Parker com a nou jugador blaugrana. L’ala-pivot americà es postula per ser el substitut de Mirotic. El jugador de 28 anys encara ha de passar les proves mèdiques per ser oficialment el nou jugador de l’equip de Roger Grimau.

El número dos del draft

El jugador americà va ser escollit l’any 2014 com a segon jugador del draft pels Milwaukee Bucks. Ha jugat als Chicago Bulls de la seva ciutat natal, als Wizards, als Hawks, als Kings i, finalment, als Boston Celtics. Parker té una mitjana de 14,1 punts per partit i 5,5 rebots, amb un rècord de 36 punts davant del Houston Rockets i 15 rebots jugant contra els Phoenix Suns. Aquesta serà la primera experiència europea de Jabari Parker si passa la revisió mèdica satisfactòriament.

Format a la prestigiosa Universitat de Duke, Jabari Parker va quedar com a agent lliure el mes de juny passat, després que els Boston Celtics no li renovessin el contracte. Davant la manca d’ofertes de l’NBA, el jugador i el seu agent van decidir provar a Europa.

La manca d’oportunitats als Estats Units han estat degudes al seu historial de lesions. Malgrat que les més greus van ser el 2014 i el 2017, totes dues al mateix genoll, durant els últims anys només ha disputat un total de 51 partits.