Final de les vacances per als jugadors del Barça d’handbol. Els blaugrana han tornat a la feina, amb les revisions mèdiques habituals i proves físiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i se n’han anat cap a Andorra, on faran una setmana de molta càrrega física i també treball a pista. Una temporada més, els objectius són màxims: guanyar totes les competicions nacionals i arribar a la final four.

Una temporada amb canvis importants al Barça d’handbol

La temporada 2023-2024 comença amb tota la il·lusió per als jugadors i tècnics del Barça d’handbol. L’equip és conscient que aquesta temporada tindran dues absències importants: les baixes de Ludovic Fàbregas i Luka Cindric. Pel tècnic, Carlos Ortega, la plantilla “és un gran grup. Hem fitxat el millor del mercat dintre de les nostres circumstàncies. És gent que vol fer-se gran i treballarem tot l’equip treballarem de valent, amb ells en especial, per intentar aportar més joventut que altres anys”.

Respecte als objectius, l’entrenador assegura que “el Barça sempre ha de ser a la lluita pels títols i el nostre somni sempre és ser a l’EHF Final 4”. Una opinió molt similar a la que té Dika Mem. El lateral reconeix que “tot i perdre jugadors importants, estic segur que tenim plantilla per competir amb qualsevol equip. El més dur sempre és arribar a les finals, però el camí és molt llarg i treballarem sense descans per aconseguir ser-hi”.