Nikola Mirotic fitxa Olimpia Milà
Foto: olimpiamilano.com

Nikola Mirotic ja és oficialment nou jugador de l’Olímpia de Milà. Després d’haver rebut moltes ofertes diferents, l’exblaugrana s’ha decidit pel conjunt italià. El montenegrí ha firmat per a tres temporades, fins el juny del 2026.

Des que el Barça va comunicar que no comptava més amb Nikola Mirotic, l’aler pivot va començar a rebre diferents propostes. La de l’Olímpia de Milà va ser una de les primeres, però també va ser una de les que, des del mateix club italià, van gairebé descartar per una qüestió econòmica.

Les “nòvies” de Mirotic

L’Olímpia s’ha ficat finalment el fitxatge a la butxaca. Un dels jugadors més cobejats del mercat havia tingut aproximacions del Mònaco, del Panathinaikos i del Partizan de Belgrad. De fet, tot semblava fet amb l’equip serbi quan unes notícies sobre diferents amenaces que havia rebut el montenegrí d’aficionats de l’Estrella Roja (també de Belgrad) van truncar el seu fitxatge. De fet, Mirotic va emetre un comunicat explicant la situació i descartant Belgrad com a destinació. El Panathinaikos semblava un objectiu molt interessant i, econòmicament, l’oferta era molt atractiva (4 milions d’euros, es desconeixen si bruts o nets). El Mònaco sempre havia sonat en les travesses i ningú no dubtava de la seva capacitat econòmica, però l’exjugador blaugrana ha decidit, finalment, un lloc ben diferent.