Kessié

Franck Kessié ja ha signat un contracte de manera oficial amb l’equip de l’Aràbia Saudita Al-Ahli després que el club àrab hagi arribat a un acord per al seu traspàs amb el Barça, segons ha informat el mitjà esportiu saudita ‘Arriyadiyah’.

Kessié: tres temporades i 20 milions per cadascuna

(EFE) Segons ha informat el mitjà ‘Arriyadiyah’, l’Al-Ahli ha signat oficialment amb el jugador de la Costa d’Ivori Frank Kessié, jugador del FC Barcelona, i “arribarà a Jidda en les pròximes 24 hores”. També concreta que el futbolista de 26 anys es reunirà amb el grup després de passar les proves mèdiques per disputar el primer partit de la Lliga saudita de futbol, que el 12 d’agost enfrontarà l’Al-Ahli contra l’Al-Hazm.

El mitjà explica que l’Al-Ahli va presentar una oferta de 15 milions d’euros pel jugador, que ha signat amb el club saudita per tres anys i uns 20 milions d’euros per temporada.

Kessié va arribar al Barça la temporada passada com a agent lliure procedent del Milan i ha participat en 24 partits de Lliga en què ha fet un gol (contra el Reial Madrid al Camp Nou) i ha fet una assistència.