Ricky Rubio selecció espanyola deixa bàsquet salut mental
Foto: @BaloncestoESP

Ricky Rubio deixa el bàsquet de manera temporal per cuidar la seva salut mental. Així ho ha explicat en un comunicat conjunt amb la Federació Espanyola de Bàsquet. El jugador del Masnou, exjugador del Joventut i del Barça, entre d’altres equips, estava concentrat amb la selecció de cara a disputar el Mundial del Japó, Indonèsia i les Filipines, però finalment no jugarà la competició.

El comunicat de Ricky Rubio

“He decidit aturar la meva activitat professional per cuidar la meva salut mental. Vull agrair tot el suport que he rebut de la FEB per entendre la meva decisió. Avui #LaFamilia té més sentit que mai. Gràcies. Demanaria que es respectessin la meva privadesa per poder afrontar aquests moments i poder donar més informació quan sigui el moment”.

Sis mesos de la greu lesió al genoll

Ricky Rubio va tenir el 29 de desembre un trencament del lligament anterior encreuat del genoll esquerre, una lesió molt greu que el va tenir apartat de les pistes durant més d’un any. El gener d’aquest 2023, però, va tornar a jugar amb els Cleveland Cavaliers i va acabar la temporada en bona forma.

Ricky Rubio es va incorporar a la selecció espanyola de bàsquet per disputar el Mundial, però després de no jugar divendres el primer amistós, ha explicat la decisió de deixar la pràctica esportiva.