La Guineueta es reforça

La Guineueta ha decidit reforçar-se després de vuit jornades de Lliga. Els resultats no acaben de ser bons, són dissetens amb set punts, i l’equip de Nou Barris ha incorporat un porter i dos central.

Reforç a la porteria

El porter és Yancarlo Pérez. És de la República Dominicana i té 27 anys. És un jugador amb experiència i que ha militat a Tercera Divisió amb el Felanitz i l’Alcúdia. A Primera Catalana ha jugat amb equips barcelonins com el Tecnofutbol i el Muntanyesa.

Apuntalar la defensa

Un dels centrals és Juan Manuel Ruiz. És un defensa veterà, ja que té 31 anys. A Tercera Divisió ha jugat amb el Mahó, el Granada B i el Xerez B. A més, té experiència a Primera Divisió de Malta. Va jugar al Pietà Hotspurs i al Fgura United.

El segon central és Omar Ruiz Martin. Té 22 anys, per tant, al contrari que Juan Manuel Ruiz, és un defensa jove i amb projecció. Ha jugat a equips com el Masnou, l’Hermes, el Prat i el Sant Gugat.

Amb aquests dos fitxatges la Guineueta espera millorar els resultats i, per tant, escalar llocs a la classificació del grup primer de Primera Catalana. Els de Nou Barris fins ara han jugat quatre partits a casa amb un balanç de dues victòries i dues derrotes. La primera desfeta va ser contra el Lloret per 0 gols a 1.