El Club Esportiu Júpiter ha anunciat la dimissió d’Àlex Martínez com a entrenador del primer equip gris-i-grana. Juntament amb el tècnic també marxen els seus ajudants Juan Pedro Saez i Rubén Báguena. El tècnic deixa l’equip en la dotzena posició, amb set punts i un bagatge d’un partit guanyat, quatre d’empatats i tres de perduts.

La situació esportiva

El Júpiter juga actualment al grup 2 de Primera Catalana, categoria en què els gris-i-grana es troben des de la temporada passada després de baixar de Tercera Divisió. Enguany, l’equip es troba a només dos punts del descens després de només guanyar un partit en les vuit primeres jornades.

Alex Martínez dimiteix com a entrenador del CE Júpiter

L’equip de la Verneda només va aconseguir la victòria en la primera jornada del campionat, contra el Lleida B. Des d’aleshores, l’equip només ha sumat quatre punts, després d’empatar quatre partits davant l’Igualada, el Gavà, el Vilanova i el Muntanyesa i perdre’n tres contra el Borges Blanques, el Viladecans i el Sant Ildefons. Precisament, el derbi contra la Monta haurà estat l’últim d’Àlex Martínez a la banqueta del Júpiter.

El pas d’Àlex Martínez pel Júpiter

Àlex Martínez va arribar als despatxos del Club Esportiu Júpiter el maig del 2013 per fer-se càrrec de la secretaria tècnica. Cinc anys després, el president Joan Rion li va oferir la possibilitat de ser l’entrenador del primer equip en el tram final de la temporada 2017-2018 i per evitar el descens del club a Segona Catalana. Ho va aconseguir i la directiva va decidir renovar-lo una temporada més.

Ara, amb l’equip a la part baixa de la classificació, el tècnic ha decidit marxar juntament amb els seus ajudants a la banqueta.