Rubén Garcia és el nou entrenador del primer equip del Club Esportiu Júpiter. Després de la dimissió d’Àlex Martínez com a tècnic del conjunt gris-i-grana, el club l’ha triat com a relleu a la banqueta.  El jove de 30 anys dirigirà aquest dimarts el primer entrenament del conjunt gris-i-grana.

Una defensa ferma

Garcia aposta per una defensa ferma, sense gaires concessions als rivals. De fet, el Júpiter ha rebut com a mínim un gol en cadascuna de les vuit jornades de Lliga de la Primera Catalana. A partir d’aquí, el nou tècnic vol formar un conjunt que pugui tenir objectius ambiciosos, tot i que el més important és sortir de la zona perillosa de la classificació. L’equip de La Verneda és dotzè a la classificació, a dos punts dels descens, després de la dimissió d’Àlex Martínez.

ruben-garcia-entrenador-jupiter

Passat andreuenc

Rubén García és un dels tècnics històrics de la Unió Esportiva Sant Andreu.  Va arribar a ser entrenador del primer equip quadribarrat, però gran part de la seva feina la va fer en les categories inferiors del Narcís Sala. Actualment estava sense equip, després de marxar del juvenil del Cornellà, equip que havia dirigit durant les dues últimes temporades.