fc barcelona femeni llevant
@FCBarcelona

El Barça femení ha desaprofitat l’oportunitat de col·locar-se líder de la Lliga femenina després d’empatar a 0 contra un sòlid Llevant. Les blaugrana han dominat la primera part amb ocasions d’Aitana Bonmatí i Andressa Alves. El marcador, però, no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb empat sense gols. En la segona part les noies que entrena Fran Sánchez han continuat insistint i Bonmatí ha tingut la victòria a les botes. Les valencianes, però, s’han defensat bé i fins i tot s’haurien pogut endur al partit en un pilota al travesser de Jèssica en el minut 95. Al final, el partit ha acabat igual que ha començat, sense gols i un empat a 0 que dona un punt a cada equip. Tot i que en l’anterior jornada les noies entrenades per Fran Sánchez van golejar el Rayo 9 a 1 , el Barça ara és segon a dos punts de l’Atlètic de Madrid i el Llevant tercer a dos punts de les blaugrana.