Seure a la banqueta del Júpiter ha passat ser ser un valor segur a una cadira volàtil i complicada d’aferrar-s’hi. Des que Juanjo García va deixar el club després de vuit temporades, la banqueta gris-i-grana ha estat un ball d’entrenadors.

Alberto Fernández, canvi d’era

Alberto Fernández tan sols va entrenar el Júpiter durant 10 partits

Alberto Fernández va ser la primera aposta, però els resultats no van acompanyar i a principis de novembre el club va canviar d’entrenador per posar David Ortiz al capdavant del primer equip. Va durar quatre mesos i una setmana. La mala ratxa de resultats de l’equip, on només va sumar dos punts del últims 15, el va condemnar i al març del club el va destituir.

David Ortiz va ser l’entrenador durant 14 partits

Després dels dos projectes fallits, el president Joan Rión va confiar en l’exsecretari tècnic i exjugador del club, Àlex Martínez. El nou entrenador va agafar l’equip lluitant per mantenir la categoria a Primera Catalana i se’n va sortir. Amb les il·lusions renovades semblava que començava una nova trajectòria llarga però malgrat començar la Lliga amb victòria, els gris-i-grana no han guanyat més des de la jornada 1. Set partits d’empats i derrotes que han condemnat el tècnic que deixa l’equip en 12a posició, a dos punts del descens.

jupi
Àlex Martínez va seure a la banqueta durant 18 partits en dues temporades