Barça Inter
@FCBarcelona_cat

El Barça ha superat l’Inter per 2 a 0. L’equip es presentava contra els italians amb Messi com a baixa, lesionat en el partit contra el Sevilla. Amb aquesta victòria, els blaugrana encapçalen el grup B de la fase de grups i tenen més a prop els vuitens de la Champions.

El Barça ha controlat l’Inter a la primera part

El partit ha començat amb un Barça que ha tingut el domini del joc i més arribada que l’Inter. La primera ocasió clara dels de Valverde ha arribat al minut 17 de joc, en un córner que ha rematat Lenglet i que el porter Handanovic ha tret a la línia de gol. Els italians en canvi han arribat amb comptagotes a la porteria de Ter Stegen però sense crear perill. Al minut 32, una bona combinació entre Rafinha i Suárez ha acabat amb una rematada de Rafinha, que ha fet el primer gol blaugrana.

Barça Rafinha

Abans del descans, en el temps afegit, el Barça ha tingut un llançament de falta per fer el segon. Messi des de la grada ha vist com el xut de Coutinho ha sortit fora després d’un rebot.

Messi a la grada

Als blaugrana els ha costat tancar el partit

Just en començar la segona part, l’Inter ha gaudit d’una ocasió de gol que Ter Stegen ha enviat a córner. Han estat aquests minuts els més intensos dels italians en el partit. Això sí, el Barça ha reaccionat i al minut 13 una jugada de Suárez ha estat molt a prop de convertir-se en el segon gol blaugrana, però el porter de l’Inter ha tret el xut de l’uruguaià. Tot seguit, Lenglet n’ha tingut una de molt clara en una rematada sol davant de Handanovic que el porter eslovè ha rebutjat. Els de Valverde han seguit dominant el partit i en una contra de Suárez el Barça ha tingut diverses ocasions, fins i tot Coutinho ha enviat una de les rematades al pal. Finalment, els blaugrana han tancat el partit amb un gol de Jordi Alba.Els jugadors del Barça encara haurien pogut marcar algun gol més però el porter de l’Inter ho ha impedit.

Barça Inter

Amb aquesta victòria, el Barça se situa líder del grup B de la fase de grups de la Champions amb nou punts, seguit de l’Inter amb sis, mentre que el PSV i el Tottenham en tenen només un.