La UE Sants jugarà aquest diumenge a un quart d’una a l’Energia contra el Cerdanyola. Després de la derrota contra el Vilafranca de la setmana passada, els de Tito Lossio volen sumar els tres punts per distanciar-se de la zona de descens.

LA UE Sants vol sumar el màxim en els tres partits de casa

El partit de la primera volta al camp del Cerdanyola va acabar amb derrota santsenca per 2 a 0. Tots dos equips estan separats per nou punts. Els Cerdanyola és dotzè amb 41 punts, mentre que el Sants ocupa la quinzena posició amb 32 punts. Els santsencs tenen el descens a set punts i tenen l’objectiu de sumar davant del Cerdanyola per allunyar-se de la zona perillosa. Tot això en una setmana de tres partits i tots tres els Sants els jugarà a casa. Després del Cerdanyola, rebran dimecres el Sant Andreu i tancaran la setmana amb un altre derbi contra l’Horta.

El Sants i el Cerdanyola arriben al partit amb certa irregularitat per part dels dos equips. Des de principi d’any el Sants ha jugat 10 partits, n’ha guanyat quatre, n’ha empatat dos i n’ha perdut quatre. El Cerdanyola ha disputat nou partits, n’ha guanyat tres, n’ha empatat tres i n’ha perdut tres.