El Muntanyesa rebra la visita del Júpiter

Aquest diumenge, a les 12 h, tenim derbi al grup segon de Primera Catalana. El Muntanyesa rebrà la visita del Júpiter a Nou Barris. Un enfrontament que podrem seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

El Muntanyesa, sense gol

El Muntanyesa arriba al derbi en un dels pitjors moments de la temporada. Els groc-i-negres només han sumat sis dels últims 18 punts i això els ha fet baixar fins a la tercera posició a la classificació, a tres punts de la plaça de promoció d’ascens. Els de Nou Barris només han marcat dos gols en les últimes sis jornades, de fet, va ser l’únic partit que van guanyar. La falta d’efectivitat és preocupant i mentre no recuperin l’olfacte golejador es fa difícil pensar que puguin recuperar la segona plaça a la taula.

El Júpiter vol allunyar-se del descens

El Júpiter encara està pitjor que el Muntanyesa. Ocupa la catorzena posició i té un marge de quatre punts respecte al descens, però l’equip no arrenca. Aquesta mateixa setmana, Àlex Redondo s’ha convertit en el nou director esportiu del club amb la intenció de redreçar el rumb. Els gris-i-grana només han sumat tres dels últims 18 punts en joc i, per tant, necessiten una victòria per donar un pas gairebé definitiu cap a la salvació.