El Sant Andreu visita el camp de la Pobla Mafumet

El Sant Andreu visitarà aquest dissabte, a les 19 h, el camp de la Pobla de Mafumet. Els andreuencs volen aconseguir la setena victòria consecutiva.

El Sant Andreu, en el millor moment de la temporada

El Sant Andreu està en plena forma. Els de Mikel Azparren viuen un moment dolcíssim i volen allargar la magnífica ratxa, la millor de la temporada, de sis victòries consecutives, al camp de la Pobla. Els andreuencs estan molt efectius de cara a porteria i també han aconseguit ser sòlids defensivament. Les dades parlant per si soles. En els últims sis partits han marcat 15 gols i només n’han encaixat dos. Ha contribuït de manera decisiva a aquests números la victòria contra l’Ascó per 5 a 0. Tenen la promoció d’ascens a un punt i aquest cap de setmana s’hi podrien col·locar dins.

La Pobla també arriba en un bon moment

La Pobla de Mafumet també arriba en forma. Els tarragonins encadenen tres victòries i això els ha fet sortir de la part baixa de la classificació i situar-se a la part mitjana. A 15 punts del descens i a 10 de la promoció, sembla que la Pobla està condemnada a viure en zona de ningú d’aquí a final de temporada.