gran premi

El Gran Premi de Catalunya de MotoGP, que es disputarà al circuit de Barcelona-Catalunya, serà el 27 de setembre. Aquest dijous s’ha fet públic el nou calendari del Campionat del Món de MotoGP, després que hagi hagut de ser alterat a causa de la pandèmia del coronavirus.

El Gran Premi de Catalunya, la vuitena del mundial

El circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la vuitena prova d’aquesta temporada. Un gran premi que començarà amb els entrenaments el divendres 25 de setembre i acabarà amb la cursa el diumenge 27. No hi haurà presència de públic a causa de les mesures de prevenció establertes per les aurtoritats per a la contenció de la covid-19 i garantir d’aquesta manera la seguretat i la salut de les persones.

Dues proves a Jerez, a l’Aragó i a València

El Campionat del Món de MotoGP començarà el 19 de juliol a Jerez i, una setmana més tard, al mateix circuit andalús s’hi disputarà la segona prova del mundial. Pel que fa al circuit de Motorland, a l’Aragó, també acollirà dues proves, el 18 d’octubre el Gran Premi d’Aragó i el 25 d’octubre el Gran Premi de Terol. També hi haurà dues proves al circuit Ricardo Tormo, a València. Seran el 8 i el 15 de novembre.

El Mundial de MotoGP, de moment, ha confirmat 13 proves i els organitzadors esperen poder ampliar el calendari, una decisió que s’ha de prendre abans del 31 de juliol. A més, el mundial no acabarà més enllà del 13 de desembre i tindrà com a molt 17 curses.

motogp