Espanyol
@RCDEspanyol

Nova oportunitat desaprofitada. L’Espanyol ha deixat escapar dos punts vitals davant l’Oviedo (1-1) en un duel marcat per l’expulsió de Dídac Vilà a la primera meitat. El conjunt blanc-i-blau s’ha avançat en els primers compassos del matx gràcies a Melendo però a la segona part, els asturians han igualat el duel amb un autèntic golàs de Nahuel. Amb aquest empat, els de Vicente Moreno veuen perillar la segona posició, en espera del resultat de l’Almeria.

Cara i creu per a l’Espanyol

L’Espanyol ha entrat al partit conscienciat de la importància de sumar els tres punts. Amb una pressió intensa, l’equip de Vicente Moreno ha tancat l’Oviedo al seu propi camp i quan només s’havien disputat 8 minuts, ha arribat el primer gol dels blanc-i-blaus. RDT ha engaltat un bon xut que ha aturat Femenías, però el porter ha deixat el refús mort a l’interior de l’àrea, i Melendo, molt atent, l’ha enviat al fons de la xarxa. Amb l’1 a 0, l’Oviedo ha fet un pas endavant i s’ha fet amb la possessió de la pilota. L’Espanyol ha endarrerit les línies i això ha provocat que els asturians s’apropessin amb més perill.

Leandro Cabrera ha tingut el segon a les seves botes amb un gran xut que ha sortit per sobre del travesser. En els últims minuts de la primera part, ha arribat la jugada fatídica per a l’Espanyol. El conjunt blanc-i-blau s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Dídac Vilà, després que l’àrbitre ho hagi revisat al VAR.

Espanyol

L’Oviedo empata el duel

Després de l’expulsió, a la segona part Vicente Moreno ha reajustat l’equip i ha donat entrada a Calero per Embarba. L’equip blanc-i-blau, ben situat al terreny de joc, ha frenat l’embranzida inicial de l’Oviedo. Quan semblava que l’Espanyol tenia controlat el matx ha arribat el gol de l’empat. Al minut 66, Nahuel ha etzibat una fuetada inapel·lable per a Diego López que ha entrat per tot l’escaire. Amb l’empat a un, els asturians han augmentat la intensitat.

Tots dos equips han disposat de diverses ocasions però el resultat ja no s’ha mogut. D’aquesta manera, l’Espanyol deixa escapar una nova oportunitat per seguir prop del líder, el Mallorca, i veu perillar la segona posició que podria ser de l’Almeria al final d’aquesta jornada.