El Mediterrani ha perdut amb el Terrassa per nou gols a 11 en la primera jornada de la segona fase pel títol de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Una segona fase que ha arrencat aquest dissabte amb aquest partit i que també disputen els altres dos equips barcelonins, el Catalunya i el Sant Andreu. Amb aquest resultat les santsenques arrenquen amb derrota el camí cap al títol.

El Mediterrani remunta

El partit ha començat amb un parcial de 0 a 2 a favor de les egarenques, però ràpidament les santsenques l’han igualat. De totes maneres, el primer quart ha acabat amb un 2 a 3 a favor de les terrassenques. Ha estat al segon període que el Mediterrani ha aconseguit, ara sí, igualar el marcador i posar-se per davant amb un 5 a 4 a favor.

El Terrassa es fa fort a la segona meitat

La segona meitat ha començat molt semblant a la primera, el Terrassa ha marcat i ha igualat el marcador a cinc. El Mediterrani ha tornat a posar-se per davant, però el Terrassa ha estat qui s’ha endut el quart amb dos gols i ha tancat el període amb un resultat de 6 a 7.

L’últim quart ha estat el decisiu per determinar el guanyador del matx, que no s’ha decidit fins als darrers instants. Les santsenques han començat marcant i igualant el partit, tot semblava indicar que el Mediterrani podia fer-se amb la victòria, però les terrassenques han marcat territori i no s’han deixat remuntar i han finalitzat el partit amb un resultat de 9 a 11.