getafe-barca
FCBarcelona_es

El Barça s’ha imposat al camp del Getafe per 1-2 gràcies als gols en la primera meitat de Leo Messi i Luis Suárez. Amb els tres punts, l’equip d’Ernesto Valverde amplia distàncies amb els seus perseguidors principals. El Barça té ara l’Atlètic de Madrid a cinc punts; el Sevilla, a set, i el Reial Madrid, que és cinquè, a 10.

El Barça ha fet uns primers 20 minuts força discrets a Getafe. L’equip blaugrana s’ha reactivat gràcies al primer gol del partit. Leo Messi ha obert el marcador en una acció de murri. L’argentí suma ja 16 gols a la Lliga i es manté com a pitxitxi en solitari. A més a més, el 10 blaugrana encadena quatre temporades fent el primer gol de l’any del Barça a la Lliga. Luis Suárez ha fet el 0-2 després d’un gran xut des de fora l’àrea però el Getafe ha retallat diferències just abans del descans amb un gol de Mata.

Sense gols de Getafe i Barça

La segona meitat ha arrencat amb un Getafe més incisiu que buscava el gol de l’empat. Els dos equips han gaudit d’oportunitats per moure el marcador, però el resultat no ha variat. En els darrers minuts, el Barça ha sabut aguantar els atacs locals i Messi ha gaudit de dues oportunitats per fer el gol de la tranquil·litat.

L’única nota negativa del duel ha estat que el Barça ha tornat a encaixar un gol després de quatre jornades sense fer-ho. Quan queda una jornada per acabar la primera volta, el Barça referma el lideratge a la Lliga i deixa l’etern rival, el Reial Madrid, a 10 punts.