Mal dia de Reis per a un Espanyol B que ha perdut per 1 a 3 contra el València-Mestalla. El tècnic del filial blanc-i-blau, David Gallego, ha vist el partit des de la grada per l’expulsió en l’últim partit de lliga. El filial espanyolista només ha necessitat 30 segons per obrir el marcador. Una centrada de Doncel ha acabat amb una rematada de cap de Max Marcet al fons de la xarxa. A partir d’aquell moment, però, el València-Mestalla ha apretat i Fran Navarro ha empatat gràcies a una rematada de cap a la sortida d’un córner. Cristian amb una gran mà ha impedit el segon gol de Max Marcet. Doncel, un dels jugadors més actius, ha enviat la pilota al pal. El guió de partit no deixava content a David Gallego, que ha fet dos canvis al minut 32 de partit. Bermejo i Ferran han entrat per Campuzano i Max.

Gol psicològic

Abans dels descans, Fran Navarro ha marcat l’un a dos gràcies a una gran vaselina. Es el setè gol a la lliga del davanter valencià. A la represa, l’Espanyol B hauria pogut empatar en dus ocasions de Carlos Doncel i Pol Lozanoque també han acabat a la fusta. Amb l’Espanyol B buscant la igualada ha arribat la sentència del València-Mestalla. Ha estat amb una autèntica obra d’art.  Pascual ha recuperat una pilota al seu camp i ha enviat una canonada impossible d’aturar per Edu Frias.

Dels últims cinc partits a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l’Espanyol B ha aconseguit només tres empats i dues derrotes. El filial blanc-i-blau acaba la primera volta en novena posició amb 23 punts, i a només tres de les posicions de descens.