Lluís Cortés continuarà una temporada més al Barça. El club ha fet efectiva la renovació automàticament del tècnic de l’equip femení fins al 30 de juny del 2021. Conjuntament amb l’entrenador, també ha renovat tot el seu cos tècnic. L’acte de signatura, informa el FC Barcelona, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana, tindrà lloc quan la situació sanitària ho permeti.

Tres títols i una final històrica

Cortés, de 33 anys, renova amb el títol de Lliga a la butxaca i esperant què passa definitivament amb la Champions. El tècnic va agafar la direcció de l’equip el gener del 2019 en substitució de Fran Sánchez i va portar l’equip a la històrica final de la Lliga de Campions. En la seva primera temporada sencera a la banqueta com a primer entrenador ha guanyat la Lliga, feia cinc anys que el club no ho aconseguia, més la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya.

Lluís Cortés, content de seguir

El tècnic ha explicat que “estic molt content de compartir la magnífica notícia que seguirem al capdavant d’aquest projecte”. L’entrenador reconeix que ha estat un any estrany, però amb èxits. “Hem aconseguit guanyar les tres competicions disputades i esperem seguir aconseguint èxits la propera temporada”.