El Barça de futbol sala ha tornat a entrenar-se a la pista del pavelló de futbol sala de la ciutat esportiva coincidint amb l’entrada de la fase 2 de la desescalada del coronavirus a Barcelona. Abans, els homes entrenats per Andreu Plaza s’havien exercitat a l’aire lliure amb un treball físic pautat. La gran novetat ha estat el retorn d’Esquerdinha, que ja s’entrena amb el grup i està a punt per al play-off.

Preparant el play-off de la Lliga

Els blaugrana preparen el play-off a la Lliga, que es disputarà l’última setmana de juny a Màlaga. Tot i que la Federació Espanyola de Futbol i la competició encara no ho han confirmat, la petició ha estat acceptada pel Consell Superior d’Esports i en breu es publicaran tots els detalls d’aquesta competició exprés perquè els homes entrenats per Andreu Plaza puguin revalidar el títol de Lliga. El primer partit del Barça serà contra el Llevant i en cas de guanyar jugaria la semifinal contra el guanyador del partit entre el Valdepeñas i l’Osasuna.

Adolfo, amb ganes de play-off

El jugador blaugrana té ganes de play-off, afirma que “personalment penso que és positiu que es pugui acabar la competició, portàvem una dinàmica molt bona i ara tindrem l’oportunitat de guanyar la Lliga i completar una temporada rodona. A poc a poc anem agafant la forma i recuperant les sensacions, l’objectiu és arribar al play-off en les millors condicions possibles tot i que serà difícil que els equips arribin al 100 % perquè hem hagut d’estar molt temps parats”.