El Sant Genís – Penitents ha tornat a viure un robatori a les seves instal·lacions. De fet, ja ha rebut quatre atacs en un mes i cinc el 2018. El president del club, Jordi Martínez, ha dit a betevé que, malgrat que disposen d’alarma, ni la policia ni el club hi arriben a temps. Després dels primers robatoris, el club ha dit que ja no guarden objectes de valor dins dels despatxos. Però, tot i això, el lladres continuen buscant-n’hi i, per entrar, provoquen destrosses que costen molts diners a un club modest. Betevé va denunciar actes vandàlics en clubs barcelonins modestos aquest 2018, però l’onada continua sense que s’hi pugui posar fre.

Primer al camp, ara a les oficines

Després de robar material com pilotes o equipacions, ara els lladres busquen diners a les oficines provocant destrosses. El modus operandi dels lladres és rebentar les portes de vidre amb un extintor. Les càmeres de seguretat indiquen que es podria tractar de dos nois joves i podrien tenir relació amb els diversos robatoris a clubs de futbol que hi ha hagut a la zona.

Sant Genís-Penitents

Les instal·lacions son fàcils d’assaltar

El president del club reconeix que no és gaire complicat accedir a les instal·lacions. N’hi ha prou amb saltar unes tanques per accedir-hi. En l’anterior camp, comenta el president, van haver de contractar seguretat privada per les destrosses als vestidors. 

Sant Genís-Penitents