El Barça ha guanyat la Cultural Lleonesa

El Barça ha convertit en un tràmit el compromís de Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. Tot i el perill del resultat de l’anada (0-1 a favor dels blaugrana), l’equip de Valverde ha volgut esvair qualsevol sospita de dubte i ha posat la directa des dels primers compassos.

Tot i això, la Cultural ha viatjat fins al Camp Nou amb la voluntat de dir-hi la seva i ha gaudir de dues ocasions en els primer quart d’hora. Però en el minut 18 Munir ha decidit posar el punt final a les esperances dels lleonesos. El davanter blaugrana ha rebut una assistència de Rakitic dins l’àrea i, després de fer mitja volta, ha engaltat l’esfèric amb la dreta per enviar-lo al fons de la porteria. Arran del gol, la Cultural li ha perdut la cara al partit i el domini blaugrana ja ha estat aclaparador. En el minut 26, Denis Suárez ha signat una jugada individual que l’ha plantat a la frontal de l’àrea. Des d’allà s’ha inventat un xut potent que s’ha convertit en el 2-0. Abans del descans, Malcom ha aprofitat una centrada de Rakitic per rematar de cap i fer el tercer dels blaugrana.

En la segona meitat la tònica no ha variat, però la Cultural ha aconseguit fer el gol de l’honor. Al minut 56, Señé ha aprofitat un refús de Cilessen per caçar la bola i retallar distàncies. Amb el 3-1, els lleonesos s’han sentit confiats i han provat de crear problemes a la porteria blaugrana, però la insistència visitant ha pogut amb la fermesa d’un Barça que ha aprofitat les ganes dels menys habituals per fer-se fort.

Riqui Puig, debut amb assistència de qualitat

Al marge de la victòria, la nota positiva ha estat el debut de Riqui Puig, que ha jugat el seu primer partit oficial amb el primer equip. De fet, el jugador de La Masia ha estat l’encarregat de fer l’assistència del quart. Ha estat una passada filtrada cap a Denis Suárez dins l’àrea, que el gallec no ha desaprofitat davant de Palatsí.

Al final, triomf inapel·lable del Barça, que supera ronda a la Copa del Rei i espera rival per als vuitens de final. Una fase en què també hi serà l’Espanyol, però a la qual no ha pogut arribar el Sant Andreu.