El dia que somiaven

Àlex Pascual, Mamadou Diocou i Juri Knorr sempre recordaran el dia 4 de desembre del 2018. El tècnic del primer equip del Barça d’handbol, Xavi Pascual, els va convocar per donar descans a Mortensen, Aleix Gómez i Raúl Entrerríos en el partit de la 13a jornada de la Lliga Asobal contra el Teucro al Palau Blaugrana.

Debut estel·lar

Els culers de seguida van agafar avantatge en el marcador, de manera que Pasqui va poder fer debutar tots tres jugadors i no el van decebre gens. Àlex Pascual, fill de l’entrenador, va jugar d’extrem esquerre i va marcar sis gols; Mamadou Diocou, una de les perles del planter barcelonista, s’ha reciclat a l’extrem dret i en aquesta posició va fer cinc gols als gallecs. L’alemany Juri Knorr, arribat aquest estiu del HSG Ostsee i internacional en les categories base va dirigir l’equip alguns minuts des de la posició de central.

Els tres jugadors formen part de la plantilla del filial, que comanda la Divisió d’Honor Plata. En aquesta lliga només han perdut dos partits, un dels quals el derbi contra el St. Martí Adrianenc.

Victòria àmplia davant el Teucro

Els tres debutants van contribuir a la victòria del Barcelona per 41 a 26, la qual cosa el consolida a la primera posició de la Lliga Asobal amb 26 punts en 13 partits disputats. El segon classificat, l’Ademar Lleó, va guanyar a la pista del Benidorm (23-29), i continua a nou punts dels blaugrana.