El doble valor dels gols fora de casa han permès a l’Espanyol classificar-se per als vuitens de final de la Copa del Rei. Els periquitos entraran al bombo del sorteig de la ronda següent, que es farà el dia 13.

Primera part molt plana

L’Espanyol ha sortit a la gespa amb una indolència que el poc públic que ha anat a l’RCDE Stadium, 12.560 espectadors, no podien comprendre ja que l’equip havia de remuntar. En el partit d’anada, disputat a l’Estadi Ramon de Carranza, l’Espanyol va perdre per 2 gols a 1. En els primers 45 minuts els blanc-i-blaus han tingut una ocasió de Darder i una altre triple amb opció de gol de Piatti, de Puado i de Baptistao. El Cadis també n’ha tingut alguna però l’exjugador del Barça B Perea no ha encertat a batre Roberto.

L’Espanyol es posa les piles

Al vestidor Rubi, l’entrenador de l’Espanyol, ha posat les piles als seus futbolistes. De seguida han tingut diverses ocasions de gol fins que Hernán Pérez, que acabava de sortir al camp, ha aprofitat una centrada boníssima d’Adrià Pedrosa dintre de l’àrea per fer l’1 a o. Era el minut 75. Després Darder ha disposat de dues oportunitats més per eixamplar la diferència però no ho ha fet i el Cadis ha anat a totes a l’àrea periquita. En el minut 93 l’àrbitre De Burgos Bengoechea, ha anul·lat un gol als grocs per fora de joc d’Azamoum.

Un rival en ratxa

El Cadis havia guanyat a La Romareda de Saragossa per 0 a 1 en  partit de la 16a jornada de la  Segona Divisió A, mentre que l’Espanyol ha perdut els tres darrers partits del campionat de Lliga. Però no només això, els andalusos han guanyat les sis darreres jornades, la qual cosa els ha col·locat en la setena posició, a tocar de les places que permeten disputar el play-off d’ascens a Primera a només un punt del Mallorca.