L’església de la Mare de Déu de la Bonanova ha acollit el funeral per la mort de Josep Lluís Núñez. Centenars de persones hi han anat per retre l’últim homenatge i dir l’últim adeu a l’expresident del FC Barcelona, que va morir als 87 anys aquest dilluns, 3 de desembre.

Entre els molts assistents hi ha anat una àmplia delegació de l’actual junta directiva del Barcelona, que ha volgut estar al costat de la família. La delegació l’ha encapçalada el president, Josep Maria Bartomeu, que ha estat acompanyat dels vicepresidents, Jordi Cardoner i Jordi Mestre. Aquest dimarts tant el president com els vicepresident també van visitar l’Espai Memorial en record a Núñez que el FC Barcelona ha habilitat a la tribuna del Camp Nou.

No ha volgut faltar al funeral qui va ser vicepresident durant els 22 anys de mandat de Núñez, Joan Gaspart, i també s’hi ha vist l’expresident Enric Reyna.

S’han apropat fins a l’església de la Mare de Déu de la Bonavova un bon grapat d’extrenadors i exjugadors de l’etapa de Núñez com a president. Hi hem vist a Louis van Gaal, Patrick Kulivert, Guillermo Amor, Pichi Alonso, Carles Puyol i Tente Sánchez. També hi ha hagut representació institucional d’altres clubs. Del Madrid hi havia Emilio Butragueño i, de l’Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo. De l’Espanyol hi han anat els exjugadors Rafa Marañón i Dani Solsona.