L'Atlètic de Madrid - Sant Andreu de copa

El Sant Andreu ha arribat al Wanda Metropolitano amb la il·lusió de fer mal tot un gegant d’Europa. Els homes de Mikel Azparren eren conscients de la dificultat d’aixecar l’eliminatòria a l’Atlètic de Madrid després del 0-1 al Narcís Sala, però han intentat no acomiadar-se de la Copa.

Tanta voluntat de fer saltar la banca tenien els quadribarrats que la primera meitat ha estat totalment seva. El primer en avisar ha estat Elhadji al minut 4 amb un xut llunyà que el porter Adán ha blocat sense problemes. En els primers compassos, la pilota ha estat per al conjunt matalasser, que tot i dominar la possessió no generava perill en els dominis de Segovia. Cada vegada que els de Simeone intentaven una incursió en atac, la pressió andreuenca esvaïa el perill.

En el minut 20, Josu ha tingut el gol a les seves botes. Adán ha salvat un u contra u amb Carlos Martínez i el refús de l’acció ha anat a parar a Josu, que ha provat un xut llunyà desviat in extremis pel porter local. La resposta matalassera no s’ha fet esperar i, només tres minuts després, Kalinic podria haver obert la llauna. El davanter local ha caçat la pilota dins l’àrea i, després de fer mitja volta, ha rematat massa creuat.

A partir d’aquí, l’Atlètic de Madrid ha quedat esborrat del mapa i tot el pes del partit l’ha dut l’equip de Mikel Azparren amb 25 minuts d’alt nivell. Els barcelonins eren conscients que les seves opcions passaven per aprofitar les poques arribades que tinguessin i s’han fet un fart de generar fins que han arribat a porteria. Al minut 32, Elhadji ha colpejat la pilota amb el cap des de l’interior de l’àrea però l’esfèric s’ha estavellat al pal. L’acció recordava a la que ja van tenir els andreuencs en el partit d’anada i, en un esforç per no haver-se de lamentar, han seguit apostant-ho tot a l’atac. Al minut 41 Elhadji ha fet saltar els andreuencs que eren al Wanda. El davanter ha tornat a fer un cop de cap dins l’àrea que ha obligat Adán a volar per salvar, per tercer cop, el seu equip.

Reacció matalassera

A la segona meitat el guió del partit ha canviat totalment. L’Atlètic de Madrid no volia que un equip de Tercera el deixés en evidència al seu estadi. Simeone ha esperonat els seus per tancar l’eliminatòria, i els jugadors matalassers ho han fet en només 10 minuts.

En el minut 48, Lemar ha obert la llauna amb un xutàs des del vèrtex de la frontal impossible per a Segovia. El gol no canviava pràcticament res perquè el Sant Andreu seguia necessitant dos gols per classificar-se, però abans no hi hagués reacció Kalinic ha tallat l’esperança visitant. El davanter ha aprofitat una centrada d’Arias fins l’àrea per colpejar la bola amb el cap i enfonsar-la a la xarxa quadribarrada.

Amb el 2-0 el partit estava gairebé sentenciat, però Correa s’ha encarregat de sentenciar definitivament l’eliminatòria. El jugador ha rebut la pilota dins l’àrea i, amb l’exterior del peu, l’ha enviat al segon pal. Abans del final, Vitolo ha aprofitat el bot de la pilota en una centrada de Saúl per posar la cama i fer el quart.

Amb el 4-0 l’electrònic ja no s’ha tornat a moure fins que el col·legiat assenyalat el final de la participació del Sant Andreu a la Copa del Rei. Tot i la golejada en el marcador, els dos tècnics han elogiat el paper dels quadribarrats en l’eliminatòria.

Així hem seguit el minut a minut de partit

21:18

FINAL (4-0) | El Sant Andreu tanca la seva participació a la Copa del Rei i s’acomiada de la competició amb el cap ben alt després de plantar cara, durant 45 minuts, a l’Atlètic de Madrid.

21:07

81′ (4-0) | Gol de l’Atlètic! Assistència de Saúl dins l’àrea i Vitolo aprofita el bot de la pilota per posar la bota i fer el quart de l’Atlètic.

21:06

80′ (3-0) | Es calma el joc i baixa el ritme del partit. El Sant Andreu pateix menys, però l’Atlètic porta tot el pes del partit.

20:59

72′ (3-0) | Tercer canvi al Sant Andreu: Marxa Guerrero, Entra Óscar Muñoz.

20:58

71′ (3-0) | Centrada de Saúl a l’àrea petita que Vitolo remata massa desviat. Torna a salvar-se el Sant Andreu d’encaixar el quart.

20:56

68′ (3-0) | Centrada d’Arias que es passeja per l’interior de l’àrea i Lemar no ha arribat a posar la bota per fer el quart. El Sant Andreu pateix en aquesta segona meitat.

20:49

62′ (3-0) | Segon canvi per al Sant Andreu. Marxa David López, Entra Juanan.

20:45

58′ (3-0) | Tercer canvi a l’Atlètic de Madrid. Marxa Lucas Hernández, Entra Francisco Montero

20:44

56′ (3-0) | Primer canvi al Sant Andreu. Marxa Llamas, Entra Víctor.

20:41

55′ (3-0) | Golàs de Correa! El jugador matalasser ha caçat la bola dins l’àrea i, amb l’exterior del peu, l’ha enviat al segon pal. Sentencia l’Atlètic.

20:39

52′ (2-0) | Gol de Kalinic! Centrada d’Arias a l’interior de l’àrea que Kalinic caça al vol per enviar, amb un cop de cap molt fi, al fons de la porteria. El Sant Andreu necessita ara tres gols per classificar-se.

20:35

48′ (1-0) | Gol de l’Atlètic! Xutàs de Lemar des del vèrtex de la frontal que pica el pal i entra dins la porteria de Segovia. S’avancen els matalassers, però el Sant Andreu segueix necessitant dos gols!

20:34

46′ (0-0) | Comença la segona part!
Canvis a l’Atlètic de Madrid: Marxa Gelson, Entra Rodrigo. Marxa Toni Moya, Entra Lemar.

20:15

DESCANS | Mitja part al Wanda Metropolitano. El Sant Andreu ha estat l’equip més perillós en els primers quaranta-cinc minuts.

20:11

41′ (0-0) | Una altra vegada Elhadji! Cop de cap del davanter quadribarrat dins l’àrea que obliga a volar Adán per salvar el seu equip. De moment, només el porter matalasser ha evitat que els d’Azparren vagin per davant en el marcador.

20:02

32′ (0-0) | Elhadji!!! Rematada de cap potentíssima d’Elhadji des de l’interior de l’àrea, directa al pal! Arriba amb molt de perill l’equip d’Azparren!

19:53

23′ (0-0) | Respon l’Atlètic! Kalinic ha controlat la pilota dins l’àrea andreuenca i, després d’una mitja volta, ha rematat massa creuat. Respiren els quadribarrats!

19:50

20′ (0-0) | L’acaba de tenir Josu! Adán ha salvat l’u contra u amb Carlos Martínez i Josu, que agafa el rebut, xuta amb tot a favor… però el porter matalasser desvia a córner.

19:45

15′ (0-0) | Poques ocasions clares en el primer quart d’hora de partit. La pilota és del conjunt matalasser, però el Sant Andreu busca espais quan recupera l’esfèric

19:37

4′ (0-0) | El primer avís ha estat del Sant Andreu! Xut llunyà d’Elhadji fàcil per Adán.

19:32

Comença el partit al Wanda!

El Sant Andreu buscarà donar la sorpresa davant l’Atlètic de Madrid

19:30

Avui el Sant Andreu lluirà el logotip d’Open Arms a la samarreta. Es tracta d’un patrocini solidari del club quadribarrats

Samarreta UE Sant Andreu Proactiva Open Arms

19:27

Surten els dos equips al terreny de joc!

19:20

El Wanda Metropolitano s’engalana per a la visita del Sant Andreu amb un joc de llums abans del partit

18:35

L’Atlètic de Madrid també presenta onze!
Adán, Arias, Savic, Toni Moya, Lucas Hernández, Koke, Saúl, Correa, Vitolo, Kalinic i Gelson

Banqueta: Oblak, Montero, Thomas, Lemar, Rodrigo, Joaquín i Borja.

18:30

Ja tenim l’onze del Sant Andreu!
Segovia, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Jaume, Ferran Jutglà, Guerrero, Elhadji, Josu i Carlos Martínez

Banqueta: Iván Fuentes, Juanma, Víctor, Juanan, Felipe Sá, Kuku i Óscar Muñoz

18:03

Els jugadors del Sant Andreu ja han arribat al Wanda Metropolitano. A partir de les 19.30 h provaran d’aixecar el partit de setzens de final de la Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid