El Barça B ha sumat els tres punts davant l’Andorra després d’imposar-se per 2 a 1 en un partit en què els d’Eder Sarabia han dominat al conjunt de Sergi Barjuan. Amb el triomf, els blaugrana tornen al camí de les victòries després de perdre en la jornada anterior amb el CD Castelló.

El Barça B s’avança a la primera part

La primera aproximació l’ha fet d’Angel Rodado amb un xut des de la frontal que ha aturat Nico Ratti ben col·locat. Abans d’arribar a l’equador de la primera part, Martí Riverola ha tingut una bona ocasió amb un cop de cap aturat per Iñaki Peña.

Després d’una ocasió per a cada equip, ha arribat el gol. Antonio Aranda ha rebut una pilota a la frontal i amb un xut col·locat ha fet l’1 a 0. L’equip de Sergi Barjuan dominava i gràcies a això ha arribat el 2 a 0. Jandro ha recuperat una pilota en una sortida dels andorrans i Ferran Jutglà amb una vaselina subtil ha superat Ratti.

L’Andorra, però, ha pogut retallar diferències abans del descans. Carlos Martínez, al minut 45 i de cap, ha fet el 2 a 1.

L’Andorra domina a la segona part

A la segona part, el conjunt d’Eder Sarabia ha sortit amb més intensitat a la gespa del Johan Cruyff, amb 1998 espectadors, i ha tingut les millors ocasions a l’inici de la represa. Els visitants han continuat apropant-se amb perill a la porteria de Peña. Marc Fernández n’ha tingut una ocasió molt bon amb un xut potent que ha sortit per sobre el travesser de la porteria blaugrana i un cop de cap, al minut 76, que ha aturat el porter blaugrana.