El Barça Rugbi no ha pogut amb un dels clars favorits a guanyar la lliga, el Silverstorm el Salvador, hi ha perdut per 30 a 33. Al descans perdien per 3 a 23 però, després d’una gran reacció a la segona, han estat a punt de capgirar el marcador.

El Salvador domina clarament la primera part

Després de la victòria en el primer partit de lliga contra l’Ordizia. Els blaugrana afrontaven aquest partit com a líders empatats amb el Salvador i la Santboiana.

L’equip de Santiago Monteagudo ha jugat dues parts molt diferents. Els primers 40 minuts el Salvador ha sortit molt endollat i al minut 15 ja dominaven per 3 a 13 gràcies a dos xuts de càstig de Samuel Lee Katz i un assaig de Martin Du Toit. Abans del descans, els castellans han anotat un assaig més, de Miguel Lainz, i un altre xut de Katz, que ha deixat el 3 a 23 al descans.

El Barça Rugbi a punt de donar la sorpresa

Els Blaugrana han estat a punt de capgirar el marcador en el segon temps. Fins a quatre assaigs han aconseguit. Només començar Mariano Pigatto ha anotat i ha posat el 10 a 23 al marcador. En el següent atac Dan Isaack tornava anotar per posar el 15 a 23. Nicolás Nahuel Jurado ha aturat l’empenta blaugrana i ha anotat un assaig pels visitants, 15 a 30. Els homes de Monteagudo no han baixat els braços amb una anotació de Dani Barranco, que ja va anotar un assaig en el partit anterior. Després, un cop de càstig de Bautista Guemes posaven un esperançador 23 a 30. Samuel Lee Katz tornava a anotar tres punts més pel Silverstorm, 23 a 33. A falta de 4 minuts pel final un altre assaig de Dan Isaack posava un emocionant 30 a 33 a falta de quatre minuts pel final. Al Barça li han faltat uns minuts més per acabar la remuntada. S’ha repetit el partit de la temporada passada, quan els blaugrana van caure per la mínima, 28 a 29, a favor de l’equip castellà.

El partit tenia doble importància

Aquest partit compta per a la fase prèvia de la Copa del Rei del grup 1 en el qual estan enquadrats el Barça Rugbi, el Silverstorm el Salvador i el CR La Vila. El guanyador d’aquest grup passarà a les semifinals de la LXIX Copa del Rei. La propera setmana, els blaugrana jugaran a las Terrazas contra el Lexus Alcobendas de Madrid.