El Muntanyesa s’ha endut el derbi barceloní de la Primera Catalana després d’haver resolt en tant sols 35 minuts. Els de Nou Barris han mostrat les seves credencials als set minuts, amb un xut d‘Aumatell que ha sortit desviat. Ha estat el preludi del primer gol dels groc i negres, que han vist porteria en una centrada des de la dreta que ha rematat de cap Fernando Velillas per fer el 0 a 1, en el minut nou.

La Monta, còmoda

El Muntanyesa s’ha trobat molt còmode amb el gol, i ha gaudit de més ocasions. Les més clares, dos gols anul·lats per fora de joc: en el minut 24, a xut de Velillas i al minut 28 de Roland Garros.

En els millors minuts de la Monta ha arribat el segon. Fernando Velillas ha fet màgia a la frontal de l’àrea, tot controlant la pilota amb el pit, baixant-la i, envoltat de jugadors, fer-se una autopassada per rematar a porteria. El xut ha anat un pèl desviat, però l’ha aprofitat Aumatell per fer el 0 a 2.

El primer temps ha acabat amb un Martinenc que, sense renunciar, ha vist com Canelada ha estavellat una pilota al travesser en l’afegit.

Segona part sense gols

El marcador no s’ha mogut en la segona meitat, tot i que el Martinenc s’ha trobat més còmode sobre el terreny de joc i ha creat molt més perill que en els primers 45 minuts. L’acció més destacada ha estat un xut ras de Xavi Torrent, a passada entre línies d’Aleix, que ha atrapat al pal esquerra el porter visitant.

El Muntanyesa encara podria haver ampliat el marcador, novament, amb una associació entre Velillas i Aumatell, però el gol ha estat invalidat per fora de joc.