El RCD Espanyol B no ha pogut aconseguir cap punt en la seva visita a l’estadi de Ses Misses davant el CD Eivissa. El conjunt de Luis Blanco ha perdut per 2 a 1 i encadena dues jornades sense guanyar.

Superioritat infructuosa de l’Espanyol B

Els illencs han sortit més encertats i han marcat ben aviat. Juan Delgado ha aprofitat una errada defensiva dels blanc-i-blaus per fer l’1 a 0, quan només s’havien disputat set minuts de partit. El gol ha activat un Juan Delgado que ha fet sis gols en sis jornades i que al minut 13 ha intentat marcar des de mig camp. La pilota, però, l’ha poguda rebutjar Iker Piedra, a córner. Poc abans, Svensson ha estat a punt de fer l’empat, però no ha arribat a la rematada. Al minut 26, el mateix jugador ha tingut una altra bona ocasió amb un fort xut des de la frontal de l’àrea.

Empat de l’Espanyol B

Després del descans, l’Espanyol B ha sortit ha buscar l’empat. I ho ha trobat. Després de l’expulsió de Samu Pinto per una entrada a Villahermosa, el filial blanc-i-blau ha pogut empatar. Max Svensson ha aprofitat la falta posterior per fer l’empat a 1.

Derrota a les acaballes del matx

Els jugadors de Luis Blanco amb el gol han anat a buscar el segon. Al minut 64, Dacosta ha vist com el porter de l’Eivissa, Marcos Contreras ha evitat l’1 a 2. Nou minuts més tard ha estat Max Svensson que ha vist com la defensa desviava un fort xut seu molt col·locat.

L’Espanyol B hi insistia, però el premi ha estat per a l’Eivissa. Al minut 85, Julen López ha fet de cap el 2 a 1.