L’Europa i el Terrassa han empatat a 1 gol en un partit que, especialment a la segona meitat, ha estat vibrant i amb moltes ocasions. Pastells s’ha fet un tret al peu amb el 0 a 1 en pròpia porta i Jordi Cano, el més incisiu dels escapulats, ha rescatat un punt. Un partit en el qual han esborrat la mala imatge que van deixar a Cerdanyola.

L’Europa no pot amb el domini egarenc

La primera meitat ha estat més tranquil·la. Tots dos conjunts han intentat dominar el joc des del control de la pilota i amb atacs estàtics, però ha estat el Terrassa qui més ho ha aconseguit. L’Europa, aix`ò sí, ha enllaçat un parell de contraatcs perillosos per part de Jordi Cano.

Tota l’actualitat de la Segona RFEF

Pastells marca en pròpia porta, però Jordi Cano el rescata

L’Europa ha començat millor a la segona meitat. Els graciencs han pujat una marxa i els aficionats ho ha agraït perquè el nivell ha millorat. Tot i això, Sergi Pastells s’ha fet el 0 a 1 en pròpia porta quan millor estaven els barcelonins. Jordi Cano, a centrada de David Jiménez ha empatat poc després. El gol ha donat ales a l’Europa que ha disposat de fins a tres grans oportunitats per fer el segon, però ni Pastells, ni Cano, ni Gerdard Nolla han estat encertats. I encara han tingut sort, perquè els visitants han tingut l’1 a 2 a les acaballes. Un defensa escapulat ha salvat el gol sota pals i tots dos conjunts s’han repartit els punts.

El resultat ha de reforçar la confiança de l’equip
Carles Raventós, segon entrenador CE Europa