Castelló Barça B Primera RFEF
@FCBarcelonaB

El Barça B ha perdut contra el Castelló en un partit força fluix dels de Sergi Barjuan. Els castellonencs han estat superiors al filial barcelonista, que es queda amb vuit punts després de sis jornades amb dues victòries, dos empats i dues derrotes.

El Castelló, premi a la insistència

El Castelló ha estat clar dominador de la primera meitat. Sense tenir la pilota en tot moment, ha sabut pressionar la sortida de pilota del filial blaugrana. Gràcies a aquesta pressió ha aconseguit recuperar pilotes que han permès crear perill a la porteria defensada per Carevic. Després d’insistir-hi en diverses ocasions, Kialy Abdoul Koné ha marcat l’1 a 0 al minut 36. El gol ha servit per esperonar el Barça B que, mitjançant Ferran Jutglar i Ángel Rodado, ha començat a despertar. Tot i això, al descans s’ha arribat amb avantatge dels de Castalia.

Poques variacions a la segona part

El Castelló ha mantingut l’ordre i el control a la represa. Els locals han aconseguit fer el segon en una jugada embolicada després d’un servei de falta en què cap jugador del Barça B ha estat capaç de refusar la pilota. Finalment, Koné ha marcat el segon del Castelló i del seu compte particular. Era el minut 55 i els castellonencs han sabut contemporitzar el joc amb el marcador a favor sense que el Barça B hagi aconseguit posar en perill la porteria contrària.