El FC Barcelona de futbol sala ha guanyat al Movistar Inter per 5 a 3, en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Nacional de Futbol Sala, que s’ha disputat al Palau Blaugrana.

El FC Barcelona capgira el marcador

El partit ha començat amb la intensitat que pot tenir un partit de futbol sala dels millors equips de la Lliga. Un Inter que ha buscat ràpidament la porteria defensada per Didac Plana, i un Barça que ha intentat tenir el control del ritme de partit. L’equip d’Andreu Plaza, de mica en mica, ha obtingut el control i la possessió de la pilota. Això sí, Didac ha hagut de fer alguna aturada de mèrit. Al minut 6, la fortuna ha estat per al Movistar Inter, un xut d’Humberto ha estat desviat per Daniel Shiraishi i el porter blaugrana no ha pogut fer res per aturar la pilota. El FC Barcelona no ha trigat a empatar el partit amb un xut ras i potent d’Aicardo. Just en el moment del gol blaugrana, el grup d’animació dels Dracs 1991 ha deixat la grada del Palau com a protesta perquè s’havien venut per error entrades de la zona de la grada que els pertoca com a grup d’animació. Al minut 9, Arthur de cap ha estat a punt de fer el segon, però Álex González hi ha posat la mà. Un minut més tard una jugada individual de Dyego ha servit perquè el Barça hagi fet el segon. Daniel Shiraishi ha enviat un xut al travesser a sis minuts per al descans. La intensitat de joc ha seguit per part de tots dos equips. A tres minuts per al descans, els Dracs 1991 han tornat a la grada i el Palau Blaugrana ha tornat a ser el Palau Blaugrana. 2 a 1 a la mitja part.

FC Barcelona
@FCBfutbolsala

El Barça tanca el partit però amb patiment

La segona part ha començat amb un penal favorable al Barça per mans de Borja dins l’àrea. Sergio Lozano ha transformat la pena màxima davant de Jesús García. En la celebració ha ensenyat una samarreta amb el dorsal 11 de Ferrao. El pivot brasiler, que està lesionat, ha vist el partit des de la llotja al costat del seu compatriota Ezquerdinha. Quan s’han jugat sis minuts del segon temps, Humberto de nou ha marcat per l’Inter i ha situat el 3 a 2 en el marcador. La resposta blaugrana ha estat d’Arthur, que amb una gran jugada personal s’ha plantat davant de Jesús i l’ha superat amb una picadeta. 4 a 2 i encara 11 minuts de joc. Ortiz ha tingut el tercer d’Inter en un error de Lozano però el xut li ha sortit fora. El gol d’Inter ha arribat quan quedaven sis minuts per acabar, de nou Humberto, que ha fet hat-trick. Quan quedaven 4 minuts i 30 segons, Gadeia ha enviat un doble penal al pal. Tot seguit el Movistar Inter ha fet jugar porter jugador. Mario Rivillos ha pogut fer el cinquè amb la superioritat però el seu xut a porteria buida ha sortit fora. El que no ha fallat ha estat Sergio Lozano que des de camp propi ha fet el cinquè gol blaugrana. El Barça ha seguit fent una bona defensa i el marcador ja no s’ha mogut, victòria dels d’Andreu Plaza per 5 a 3 i lideratge a la Lliga.