Barça copa del rei
@FCBRugby

El Barça de rugbi ha encadenat la cinquena jornada sense guanyar. Després de tres empats i una derrota, aquest diumenge els blaugrana han perdut davant l’Alcobendas per 15 a 20.

L’Alcobendas comença marcant el ritme

La primera part ha estat clau per a la victòria dels madrilenys. Defensivament han aturat la iniciativa dels blaugrana i ofensivament han anotat amb una certa facilitat. Això ha fet que la diferència al final dels primers 40 minuts fos de 12 punts, 3 a 15.

El Barça es queda a mitges

A la represa els madrilenys han tornat a anotar i han col·locat un 3 a 20 que gairebé sentenciava el partit. Aleshores ha arribat la reacció del Barça. Aprofitant una certa relaxació dels madrilenys i més encert en les jugades d’atac, els blaugrana amb dues marques s’han posat a només cinc punts, 15 a 20, però en els últims minuts no han pogut aconseguir l’empat.

Aquestes dues últimes marques fan que el Barça sumi un punts de bonificació defensiva i encadeni set jornades consecutives puntuant. Ara els barcelonins són setens a la classificació amb 25 punts.