RC Polo - Júniof FC (1-0)

Victòria del Polo per un ajustat 1 a 0 a la Lliga Iberdrola d’hoquei herba davant el Junior FC. Un gol solitari de Marlies Verbruggen ha donat el triomf a l’equip entrenat per Fabrizio Demarchi.

Partit molt igualat fins al final

El partit entre el Polo i el Junior enfrontava al sisè i tercer classificats respectivament i amb només quatre punts de diferència. “A priori”, el partit es preveia igualat i així ha estat.

Els dos primers períodes han acabat amb empat a 0. Les davanteres dels dos equips no aconseguien superar les porteries defensades per Adriana Costafreda i Clara Pérez. Però, quan tot indicava que el partit acabaria amb repartiment de punts, un penal córner favorable el Polo ha acabat amb una jugada assajada i el gol de Marlies Verbruggen quan només quedaven set minuts per acabar el partit. L’holandesa és la seva màxima golejadora de l’equip amb tres dianes, al darrere de Xantal Giné, que n’ha fet quatre.

Amb aquesta victòria, el RC Polo se situa cinquè a la classificació amb 13 punts i un balanç de quatre partits guanyats, un empatat i tres de perduts.