L’Espanyol B continua en dinàmica positiva i davant l’Hèrcules ha sumat la cinquena victòria consecutiva. Els blanc-i-blaus s’han imposat als alacantins per 3 a 2.

El filial blanc-i-blau ha sortit al camp amb intensitat i ha dominat el partit. De fet, el porter de l’Hèrcules, Ismael Falcón, ha hagut d’evitar el gol diverses vegades. I en el minut 27 penal a favor dels alacantins. Carlos Martínez ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer el 0 a 1. La reacció de l’Espanyol B ha arribat abans del descans. Moha de falta ha fet l’1 a 1.

L’Espanyol B remunta a la segona part

La segona part ha començat amb un altre gol de Moha. Era el 2 a 1 i els de Gay capgiraven el marcador. Els blanc-i-blaus han seguit atacant i Jutglà ha marcat el 3 a 1 en el minut 75 del partit. L’Hèrcules, que no guanya a la Ciutat Esportiva Dani Jarque des de l’any 2015, ha fet el 3 a 2 definitiu en el minut 90, gràcies a Víctor Olmedo. Fins al final els alacantins han buscat l’empat, però el marcador ja no s’ha mogut.

Amb aquesta victòria l’Espanyol B suma 27 punts i se situa a la part alta de la classificació.